Hartelijk welkom bij de rijschool voor iedereen!

Of je nu makkelijk leert of uitdagingen kent, bij ons ben je aan het goede adres.

We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt, begrepen wordt en dat je op jouw manier mag leren. Hier passen wij onze manier van lesgeven op aan, zodat je met een goed gevoel leert rijden.

Alle vormen van maatwerk kunnen we je bieden.
Je kunt kiezen tussen aantrekkelijke pakketten en losse rijlessen. Ook lessen wij ’s avonds en op zaterdag. Kies de vorm die bij jou past.

Lekker vlot naar je rijbewijs

We kijken steeds naar waar we vlot door kunnen omdat je misschien al wat ervaring of aanleg hebt. Daar waar nodig passen we steeds het lestempo aan. Ook leer je efficiënt doordat je rijles krijgt van een vaste instructeur. De instructeur en jij weten aan de hand van de instructiekaart precies hoe ver je bent op weg naar je rijbewijs. Verder zorgt onze persoonlijke aanpak op jouw manier van leren voor optimaal resultaat.

De diverse specialismen waar jij gebruik van kunt maken in de rijopleiding, zorgen ervoor dat iedereen bij ons bij onze autorijschool op zijn plek is.

Bestel direct

Maak vandaag nog de stap en bestel je rijlessen. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met je op en plannen we de eerste rijles in.