Praktijklessen > Handgeschakeld

Hoewel er een verschuiving is naar nieuwe energiezuinige auto die in automaat worden uitgevoerd, is het merendeel van de auto’s nog schakeluitvoering. Als je in een schakelauto leert rijden en afrijdt, mag je met dat rijbewijs zowel schakel als automaat rijden. Hierom kiezen veel cursisten nog voor schakelauto in de rijopleiding.

Onze lesauto's zijn een prettige ervaring

De Renault Megane is een zeer comfortabele en overzichtelijke auto die niet te groot is en toch ruim genoeg, ook voor lange mensen en goed instelbaar voor kleinere mensen. De Renault heeft 6 versnellingen, cruisecontrole, aircontidioning, ABS, en vele andere technieken en gemakken.

Lekker vlot naar je rijbewijs

We kijken steeds naar waar we vlot door kunnen omdat je misschien al wat ervaring of aanleg hebt. Daar waar nodig passen we steeds het lestempo aan. Ook leer je efficiënt doordat je rijles krijgt van een vaste instructeur. De instructeur en jij weten aan de hand van de instructiekaart precies hoe ver je bent op weg naar je rijbewijs. Verder zorgt onze persoonlijke aanpak op jouw manier van leren voor optimaal resultaat.

De diverse specialismen waar jij gebruik van kunt maken in de rijopleiding, zorgen ervoor dat iedereen bij ons bij onze autorijschool op zijn plek is.

Direct bestellen

Maak vandaag nog de stap en bestel je pakket!