Praktijklessen

Automaat aangepast

Praktijklessen > Automaat Aangepast

Doordat de automaat steeds meer gewoon wordt, kiezen veel cursisten voor automaat. Het rijdt heel ontspannen doordat een groot deel van de bediening wegvalt. Er zijn ook steeds meer functies die je moet gebruiken en die tijd en aandacht vragen. Het is dus veel rustiger en meer ontspannen om dan niet daarbij nog te hoeven schakelen. Er kunnen andere redenen zijn dat een automaat voordelen biedt. Het kan zijn dat je het schakelen niet goed kunt beheersen en dat dit zo’n spanning tijdens het rijden veroorzaakt, dat je veel meer ontspannen rijdt in een automaat. Het kan ook zijn dat je weet dat je niet veel tegelijk kunt en dat jouw aandacht beter bij het rijden blijft wanneer je niet hoeft te schakelen. Of je hebt een lichamelijke beperktheid die het lastig maakt in een schakelauto te rijden.

Onze lesauto's zijn een prettige ervaring

Lekker vlot naar je rijbewijs

We kijken steeds naar waar we vlot door kunnen omdat je misschien al wat ervaring of aanleg hebt. Daar waar nodig passen we steeds het lestempo aan. Ook leer je efficiënt doordat je rijles krijgt van een vaste instructeur. De instructeur en jij weten aan de hand van de instructiekaart precies hoe ver je bent op weg naar je rijbewijs. Verder zorgt onze persoonlijke aanpak op jouw manier van leren voor optimaal resultaat.

De diverse specialismen waar jij gebruik van kunt maken in de rijopleiding, zorgen ervoor dat iedereen bij ons bij onze autorijschool op zijn plek is.

Meld je aan

Maak vandaag nog de stap en bestel direct. Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met je op en plannen we de eerste rijles in.

Alle prijzen bekijken?